VÝBĚR SOUTĚŽE
Vytisknout

Weber: Náš lepší standard...

Liberecký stratég Jaroslav Šilhavý byl po střetu s Bohemians Praha 1905 rád, že jeho mužstvo zůstalo na vítězné vlně.

"Musím poděkovat klukům, že jsme zůstali na vítězné vlně. I když nebylo jednoduché v těch hlavách to srovnat po tom čtvrtku po Udine. Myslím, že to kluci vzali za správný konec a ten první poločas byl z naší strany velmi dobrý. První půle se nám zamlouvala, dali jsme gól po krásné akci ze správně vyřešeného rychlého protiútoku. Ve druhé půli soupeř vycítil šanci, hrál aktivně a my jsme trošku znervózněli. Nepodrželi jsme míč, možná na někoho zapůsobila únava. Nedotáhli jsme nějaké akce do soupeřovy otevřené obrany a museli jsme hrát až do konce. Byť soupeř sympaticky napadal a tlačil se dopředu, nevzpomínám si, že by měl nějakou vyloženou šanci. Naše obrana v čele s brankářem Kovářem to zvládla," liboval si Šilhavý.

A co jeho protějšek a nedělní poražený Jozef Weber? "Čekali jsme, že na Liberci může zanechat nějaké stopy ten čtvrteční zápas v Terstu. Hodně jsme v přípravě kladli důraz na vstup do utkání, ale nepovedl se nám. Domácí nás v úvodu přehrávali kvalitou a rychlostí. Od 35. minuty jsme se s tím srovnali a začali hrát víc aktivně. Bohužel v závěru první půle přišla nešťastná chyba a Liberec velmi dobře vyřešil brejkovou situaci. V druhé půle to od nás byla fotbalová snaha a obrovské nasazení. Chvílemi jsme měli i převahu, ale ve finální a předfinální fázi nám chyběla větší kvalita. Nevybavuji si nějakou naši velkou šanci. Měli jsme z těch druhých 45 minut vytěžit víc. Kluci odehráli lepší standard, odmakali to a nemůžu jim nic vyčítat. Liberec vyhrál zaslouženě a doufám, že podobný výsledek ho čeká i ve čtvrtek s Udine," zakončil kouč mužstva z Ďolíčku.

Komentáře na téma: Weber: Náš lepší standard...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace