VÝBĚR SOUTĚŽE
1. FUTSAL LIGA ZPRAVODAJSTVÍ
Rss kanály
Vytisknout

Interobal hodnotil sezónu. Jako úspěšnou!

Interobal hodnotil sezónu. Jako úspěšnou!

futsalplzen.cz - V úterý 17.5.2016 se v plzeňském hotelu GoldenFish sešlo vedení Interobalu Plzeň s realizačním týmem a hráči, aby společně zhodnotili pro ně již uzavřenou sezónu. Hodnocení se pochopitelně nesla v pozitivním duchu.

Celé setkání otevřel svým proslovem a hodnocením finanční ředitel a zástupce generálního partnera Radek Lobo. "Sezóna se nám velmi povedla. Děkuji klukům, že na sobě a na týmovém výsledku týmově každý pracoval. Nejen sobě, ale i generálnímu partnerovi firmě Interobal k.s. dokazují, že společná spolupráce má velký smysl. I díky našemu klubu se znovu futsal v našem kraji dostává více mezi lidi."

Slovo si vzal i marketingový ředitel Michael Sinkule, který hodnotil společnou spolupráci na prezentaci klubu v sezóně jako výbornou. "Klub jako celek dokázal být jeden z nejsilnějších v oblasti propagace futsalu v ČR. Sledovaností se často předstihla i jiná média. Velmi si vážím ceny nejlepšího webu a to i díky spolupráce hráčů. Dále musím ocenit přístup k rozhovorům a všemu co jsem si na kluky občas vymyslel."

Své slovo dostal i sportovní ředitel Petr Šindelář. "Sezóna byla úspěšná. Já však musím zdůraznit, že musíme v další sezóně pracovat na vystupování na hřišti vůči soupeřům a rozhodčím. Pokud i toto zvládneme, uděláme velký krok k profesionalizaci klubu."

Po vedení klubu dostal slovo trenér Petr Kučera, který zhodnotil bod po bodu všechny pozitivní i negativní věci. Vytáhl tak i článek z našeho webu ze dne 31.5.2015 kde jasně ukázal za jak krátkou chvilku se náš klub stal velkým hráčem na futsalovém dvoře.

Celý článek na webu Interobalu Plzeň najdete zde.

19. května 2016 - futsalplzen.cz | Foto: futsalplzen.cz
Komentáře na téma: Interobal hodnotil sezónu. Jako úsp ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace