Vytisknout

Carlos Espindola prodloužil smlouvu v Neapoli

Carlos Espindola prodloužil smlouvu v Neapoli

Před rokem a čtvrt bojoval v české lize, nyní prodloužil smlouvu s Neapolí, jedním z největších aspirantů na zisk italského titulu. Řeč je o brankáři Carlosu Espindolovi, který v české lize působil sice krátkou dobu, ale zanechal zde velký dojem.

Carlos Espindola (nar. 12.7.1993) má za sebou příběh, který si možná pamatujete. V létě 2016 přišel tento Brazilec do Chrudimi poté, co s italským Asti získal ligový titul. Krátce poté se však klub z finančních důvodů rozpadl a tak talentovaný gólman zamířil do Čech. Tady nadchl jak v domácí soutěži, tak i v UEFA Futsal cupu, kdy podal parádní výkon například v utkání proti Interu Movistar.

Po půl roce se ale nechal zlákat do chorvatského Nacionalu Záhřeb, se kterým si také připsal zisk titulu, jenže i tento klub, bohatě dotovaný silným mecenášem se dostal do problémů a tak se Carlos musel rozhlédnout jinde. V létě 2017 zamířil do italské Neapole, kde se stal gólmanskou jedničkou. A v léta si na turnaji v Polsku zachytal i proti ERA-PACKu…

V neapolské brance předvádí Carlos úžasné kousky a tým je aktuálně na čtvrtém místě tabulky. Rozhodovat se ale bude v play-off, do které celek z italského jihu půjde ve velmi silné sestavě s řadou zkušených hráčů. A v těchto dnech se prezident klubu rozhodl zavázat si 24letého brankáře na další sezonu. Carlos Espindola tak prodloužil smlouvu v Neapoli do června roku 2019.

„Cítím se velmi šťastný, že budu moci pokračovat v práci, v dresu Napole,“ sdělil brazilský brankář na sociálních sítích. „Těším se, že pomohu klubu v jeho snaze dosáhnout všech plánovaných cílů. Vážím si důvěry vedení, mých spoluhráčů a samozřejmě i fanoušků,“ dodal Carlos.

29. března 2018 - Radek Klier | Foto: Radek Klier
Komentáře na téma: Carlos Espindola prodloužil smlouvu ...
celkem 0 komentářů
 

 Komentáře k článkům mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Registrace

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace